Hvad er Kombineret KB?

Kursets mål er at give forståelse for, hvordan krav til kombineret kortslutningsbeskyttelse i Bek. Nr. 1082 og DS/HD 60364 serien kan opfyldes

Kurset varer 1 ½ time og afholdes på zoom

billede 3

Det er et grundlæggende krav, at mærkebrydeevnen for beskyttelsesudstyr skal være stører end den prospektive kortslutningsstrøm.

Kombineret kortslutningsbeskyttelse mellem beskyttelsesudstyr er tilladt iht. Fabrikant anvisninger.

På kurset gennemgås principperne for kombineret KB, med det formål at erhverve kompetencer, til at kunne vælge komponenter og dokumentere Kombineret KB i elektriske installationer.

På kurset demonstreres kombineret KB med praktisk anvendelige kombinations -muligheder, med udgangspunkt i fabrikant tabeller og med dimensioneringsværktøjet FEBDOK.

FEBDOK produktdatabasen indeholder oplysninger om komponenter fra de vigtigste producenter, derfor anvendes programmet til at dokumentere kombineret KB mellem komponenter.

Deltag i dette kursus, hvis du har behov for dybere viden om kombineret KB, eller for at opfriske viden om kombineret KB.

PRISLISTE

Grundpris inkluderet 4 personer for Febdok kunder

Grundpris inkluderet 4 personer for ikke Febdok kunder

Pr. person for Febdok kunder, udover 4 personer

Pr. person ikke Febdok kunder, udover 4 personer

Kr. 2.500.-

Kr. 3.500.-

Kr. 650.-

Kr. 850.-

Kurset afholdes på zoom, hvor tilmeldte modtager kursuslink dagen før kursus

Betingelse for at modtage kursuslink er, at kurset er betalt, eller ordrebekræftelse er godkendt, samt at TEK-Energys kursusbetingelser er godkendt.

Vi bruger nødvendige cookies for at hjemmesiden kan fungere optimalt.