Kortslutninger i Net-traffo-Installation

Kortslutningsberegninger iht. DS/EN 60909-0:2016

Kurset varer 2 timer

pexels-cottonbro-7437499

Efterhånden som forsyningsnettet udbygges og bliver mere og mere komplekst, er det blevet vigtigt med nøjagtige kortslutningsberegninger.

Den sikre projektering og dimensionering af elektriske installationer udføres på basis af valide kortslutningsberegninger der er beregnet efter anerkendte metoder og standarder.

FEBDOK er det ultimative beregningsprogram, der følger standard serien IEC 60909 for beregning af kortslutningsstrømme, hvilket giver et troværdigt grundlag for et dimensionerings resultat, der overholder relevante sikkerhedskrav i installations bekendtgørelsen 1082 og standardserien 60364.

I FEBDOK kan individuelle værdier for NET og TRANSFORMER data indtastes og FEBDOK beregnings metode behandler de indtastede data og frembringer et resultat, der er i overensstemmelse med metoden i 60909-serien hvilket giver et troværdigt og realistisk grundlag for beregninger videre ind i den elektriske installation.

Resultater beregnet i FEBDOK er derfor realistiske for alle typer installationer.

På kurset gennemgås beregningsprincipperne for at frembringe valide kortslutningsberegninger, der kan danne basis for dimensioneringen, er den sikre installation.

Kurset sigter mod en generel forståelse for kortslutningsberegninger, samt for at give kursisten færdigheder for anvendelse af de indbyggede muligheder der ligger i Febdok, til beregning og behandling af kortslutningsoplysninger, indtastning og forståelse for transformer værdier, samt brug af standard kabler.

PRISLISTE

Grundpris inkluderet 4 personer for Febdok kunder
Grundpris inkluderet 4 personer for ikke Febdok kunder     
Kr. 2.600.-
Kr. 3.400.-
Pr. person for Febdok kunder, udover 4 personer
Pr. person ikke Febdok kunder, udover 4 personer
Kr. 650.-
Kr. 850.-
Kurset afholdes på zoom, hvor tilmeldte modtager kursuslink dagen før kursus

Betingelse for at modtage kursuslink er, at kurset er betalt, eller ordrebekræftelse er godkendt.

Vi bruger nødvendige cookies for at hjemmesiden kan fungere optimalt.