Om os

TEK er en kursus og konsulentvirksomhed, der leverer kurser, rådgivning og dimensioneringsløsninger

TEK startede med kurser i den nye Elsikkerhedslov og tilhørende standarder i 2015, og har siden opbygget betydelig erfaring indenfor området med et stort kendskab til branchens behov.

TEK har leveret kurser til en lang rækker virksomheder i Danmark, samt været kursus leverandør til andre kursus udbydere. Vi har et kursus katalog der løbende bliver opdateret med den nyeste viden og erfaringer fra et stort netværk i branchen.

TEK yder service til el-autoriserede virksomheder, der projekterer, dimensionerer og udfører elektriske installationer, samt for elinstallations ejere/brugere, der har ansvar for drift og vedligehold af elektriske installationer.

TEK kan vejlede om brugen af dimensioneringsprogrammer der sikrer dokumentation og letter både udførelsen og den efterfølgende verifikation.

Vores mål er at udbyde kurser og give rådgivning af høj kvalitet der skal sikre, at El-autoriserede virksomheder og El-installationsejere har nødvendig viden til at udføre og drive elinstallationer.

På grund af stor efterspørgsel på kurser i installatør og industri-virksomheder, samt dialog og fokus på feedback fra vores kunder, har vi kunnet målrette vores kurser efter de behov virksomhederne har.