Hvad er selektivitet?

Selektivitet mellem kredsbrydere i elektriske installationer

Kurset varer 1 ½ time og afholdes på zoom

billede 1

Kursets mål er at give forståelse for, hvordan krav til selektivitet i Bek. Nr. 1082 og DS/HD 60364 serien kan opfyldes, når der er et defineret selektivitetskrav.

På kurset vil selektivitetsprincipperne blive gennemgået, med det formål at erhverve kompetencer, til at kunne anvende FEBDOK til dokumentation af selektivitet.

DS/HD 60364 serien har krav til:

  • Total selektivitet
  • Delvist selektivitet

På kurset gennemgås selektivitet og krav til selektivitet mellem kredsbrydere og hvordan FEBDOK kan anvendes til at frembringe fyldestgørende dokumentation for de 2 selektivitets typer enten i hele installationen eller i dele af installationen.

FEBDOK produktdatabasen indeholder oplysninger om komponenter fra de vigtigste producenter, derfor kan programmet anvendes til at dokumentere af selektivitet mellem komponenter fra samme producent, samt, til at analysere selektiviteten mellem komponenter fra forskellige producenter og dokumentere denne analyse.

Kursisterne erhverver derfor kompetencer til at verificere selektivitet mellem produkter fra samme fabrikant, samt produkter fra forskellige fabrikanter.

Deltag i dette kursus, hvis du har behov for dybere viden om selektivitet, eller for at opfriske viden om selektivitet.

Prisliste

Grundpris inkluderet 4 personer for Febdok kunder

Grundpris inkluderet 4 personer for ikke Febdok kunder

Pr. person for Febdok kunder, udover 4 personer

Pr. person ikke Febdok kunder, udover 4 personer

Kr. 2.500.-

Kr. 3.500.-

Kr. 650.-

Kr. 850.-

Kurset afholdes på zoom, hvor tilmeldte modtager kursuslink dagen før kursus

Betingelse for at modtage kursuslink er, at kurset er betalt, eller ordrebekræftelse er godkendt, samt at TEK-Energys kursusbetingelser er godkendt.

Vi bruger nødvendige cookies for at hjemmesiden kan fungere optimalt.