Video learning

Det kan være forbundet med vanskeligheder at sende medarbejdere på kursus og trække hele dage ud af kalenderen, i en travl virksomhed.

Derfor tilbyder TEK-Energy emne opdelte undervisnings videoer, efter afsnit i Bek. Nr. 1082, samt relevante standarder.

Pga. lov om ophavsrettigheder, henvender vores videopakker sig udelukkende til virksomheder, der har erhvervet sig adgang til standarder fra Fonden Dansk Standard, enten som hardcopy eller gennem standard distribute.

 

Adgang til TEK-Energy videopakker forudsætter, at der laves en aftale mellem TEK-Energy og virksomheden der ønsker adgang til videopakkerne.

Vi er i gang med at udvikle en hel del spændene videopakker så du kan blive opdateret på el lovgivningen ved hjælp af korte instruktions videoer.

pexels-cottonbro-4065864-2
Grundlæggende

Indeholder videoer, der er emne inddelt efter standarderne i DS. Håndbog 188 – DS/HD 60364 serien.

Videoer indeholdt i grundpakken, beskriver de krav der skal opfyldes, for at sikkerhedskravet iht. Bek. Nr. 1082 §3 er opfyldt.

Dimensionerings eksempler

Indeholder videoer med dimensionerings eksempler, hvor der anvendes både manuelle beregninger og dimensionering med Febdok.

Udvidelse og vedligehold

Indeholder video eksempler på vedligehold og udvidelser af elektriske installationer.

Slutkontrol / Verifikation

Indeholder videoer, hvor det vises hvordan slutkontrol kan udføres og effektiviseres, så kvalitetskontrol og verifikation, tilpasses virksomhedernes arbejdsprocedurer

El på maskiner

Denne videopakke bliver tilgængelig sidst i 2021, hvor der vil komme en beskrivelse.

Vi bruger nødvendige cookies for at hjemmesiden kan fungere optimalt.